Vacatures

Vaste medewerkers
Niels Kreuk BV is een seizoensgebonden bedrijf. In de winterperiode hebben wij ruimte voor tijdelijke medewerkers die part- of fulltime bij ons komen werken. Over het algemeen is de periode dat wij werk hebben van begin december tot half mei. Wij zoeken voor deze periode medewerkers die minimaal vier dagen per week à 8 uur beschikbaar zijn. Wij werken ook op zaterdag en verwachten van u dat u ook dan regelmatig beschikbaar bent.

Scholieren
In de periode van half oktober tot eind april hebben wij werk voor een grote groep scholieren. Normaal hebben wij ongeveer 20 scholieren aan het werk op de zaterdag. Elk jaar is er weer plaats voor nieuwe scholieren van 15 jaar of ouder. We gaan rond 20 oktober beginnen met bollen planten. Vanaf die datum hebben we ruimte voor nieuwe medewerkers.

Stagiaires
Wij zijn een erkend stagebedrijf voor leerlingen die een opleiding richting plantenteelt doen. Wij staan bekend onder nummer 100173523 bij SBB, dat de erkenningen regelt voor stagebedrijven.

Stage / opdrachten
De afgelopen jaren hebben we stage en afstudeerprojecten begeleid van studenten met een MBO plus of HBO opleiding. Als je ideeën hebt om bij ons een opdracht te gaan doen, kijk dan op de pagina projecten en neem contact met ons op voor een opdrachtidee.

Wanneer je interesse hebt in één van onze vacatures, kun je het beste contact opnemen via ons  aanmeldingsformulier